Een magische sfeer, een innovatief decor, een zorgzame en experimenteerde team, ‘Le Grand Salon’ kiest voor een totaal aanpak voor de organisatie van de mooiste dag van uw leven! Een onvergetelijke dag voor u en uw gasten. Contacteer ons voor een bezoek en ontvang een persoonlijke offerte!

Beschrijving

Bij ‘Le Grand Salon’ betaalt u geen zaalhuur vanaf 80 gasten! Enkel maar één gebeurtenis per dag, en het zal jouw gebeurtenis zijn zoals thuis. ‘Le Grand Salon’ beschikt over een akoestiek en een audiovisuele installatie van een zeldzame kwaliteit in de regio, waardoor u verzekerd bent een onvergetelijke avond met uw familie en uw vrienden door te brengen!

onze speciale aanbiedingFriday night wedding party

We hebben aandacht voor uw verlangens! U droomt van een trouwfeest met een moderne en feestelijke sfeer? Neem dan contact met ons op voor onze speciale aanbieding “Friday Night Wedding Party”.

CONTACT :  +32 (0) 2 377 71 74 –  Contactformulier

We werken altijd met onze eigen catering Garden of AromatesTraiteur

We werken altijd met onze eigen catering ‘Garden of Aromates’. Zijn chef, Ludovic Vanier, zorgt voor uw smaakpapillen en die van uw gasten. Bovendien passen wij ons aan u: ons team in de keuken is multicultureel en past zich aan u voor uw evenement! En omdat topproducten een prachtige keuken maken, werken we op mate met hoogwaardige ingrediënten, geleverd door onze partners ambachtslieden. Nabijheid, flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd!

CONTACT :  +32 (0) 2 377 71 74 –  Contactformulier

Notre équipe de professionnels s’occupera de vous et de vos invités et vous accompagnera tout au long de votre événement.
FOTOGALERIJ

Top